Toon filters
Actie
Op naar meer openzwemwater!
- Samen met burgers en het bestuur naar meer zwemplekken
- De waterkwaliteit onderzoeken en monitoren
- Wetenschappelijke onderbouw voor een verfrissende beleidskeuze
Actie
Workshop: Horeca zonder voedselverspilling
- Van buffet tot bord: minder verspilling, meer beleving
- Duurzaam hotelpersoneel, tevreden gasten én planeet
- Praktische training die horeca transformeert tot voortrekkers
Actie
Workshop tegen voedselverspilling - maak een einde aan voedselverspilling thuis
- Van koelkast tot kookpot: tips en tricks tegen verspilling
- Interactieve workshop die informeert, activeert en amuseert
- Samen tegen voedselverspilling, met impact tot in de huiskamer
Nieuws
Zijn de grootkeukens in jouw gemeente ook grote voedselverspillers?
“Voedselverspilling, waar staat jouw keuken?” Dat was de vraag die FoodWIN aan grootkeukens stelde. een belangrijke vraag, want Vlaanderen telt ruim 6000 grootkeukens en die houden grote delen van (...)
Actie
Reductie van voedselverlies in grootkeukens, scholen en zorginstellingen
- In kaart brengen van knelpunten, oorzaken en oplossingen
- Opmaak van een gedetailleerd actieplan
- Impactmeting na de implementatie van de oplossingen
Actie
FSC-keurmerk: sensibiliseer je inwoners over duurzaam bosbeheer
- Zet duurzaam hout en papier in de kijker met campagnemateriaal
- Burgers maken kennis met duurzaam bosbeheer
- Maak van FSC een zichtbaar verhaal in de gemeente
Actie
Duurzaam aankoopbeleid hout- en papierproducten: van helpdesk tot interne infosessie
- Duurzaam hout begint bij slimme keuzes aan de bron
- Van beleid tot praktijk: papier- en houtgebruik met impact
- Infosessie die inzicht geeft én duurzaam handelen vergemakkelijkt