Zoeken

Actie

Smullen van een voedselbos

  • Samen met de buurt een eetbaar landschap realiseren
  • Deskundige A-Z begeleiding bij elk groeiseizoen
  • Een hotspot voor biodiversiteit, ontmoeting en lokaal voedsel
Meer lezen
Actie

Workshop: Horeca zonder voedselverspilling

  • Van buffet tot bord: minder verspilling, meer beleving
  • Duurzaam hotelpersoneel, tevreden gasten én planeet
  • Praktische training die horeca transformeert tot voortrekkers
Meer lezen
Actie

Eetbare groene gevel: klim-, lei- en plukfruit

  • Eetbare gevel met klimplanten en plukfruit op maat van de locatie
  • Buurtbetrokkenheid via infomoment en gezamenlijke plantdag
  • Duidelijke infoborden maken gevelgroen herkenbaar en inspirerend
Meer lezen
Actie

Fruit voor je gemeente? Start een buurtboomgaard

  • Groene ontmoetingsplek waar buurtbewoners samen fruit telen
  • A-Z begeleiding van bodemonderzoek tot praktische workshops
  • Draagt bij aan een zorgzame en warme buurt
Meer lezen
Actie

Reductie van voedselverlies in grootkeukens, scholen en zorginstellingen

  • In kaart brengen van knelpunten, oorzaken en oplossingen
  • Opmaak van een gedetailleerd actieplan
  • Impactmeting na de implementatie van de oplossingen
Meer lezen
Actie

Samentuinen: lekker en sociaal

  • Veel meer op dan een lekkere oogst
  • A-Z begeleiding van bodemonderzoek tot praktische workshops
  • Draagt bij aan een zorgzame en warme buurt
Meer lezen
Actie

Een eetbare buurt, gemeente of stad

  • Van leeg terrein naar levendige eetbare buurt
  • Samen telen, oogsten en genieten
  • Ecologisch tuinieren met impact
Meer lezen